Cadu bij Jongsma’s Fight Center!!

Gisteren was het een bijzondere dag bij Jongsma’s Fight Center. Cadu is even in Nederland om bij de Jiu Jitsu Factory locaties seminars te geven, en gisteren was locatie Emmeloord aan de beurd. 22 van de volwassen studenten waren afgekomen op dit unieke en bijzondere evenement. Het was namelijk de eerste keer dat Cadu naar onze locatie was afgereisd. De training, vibe en beleving was uitmuntend en bijzonder.

Wie is Cadu? Cadu is de Head coach van Jiu Jitsu Foundation in SanDiego(La Mesa). Hij is de man die het Brazilian Jiu Jitsu in Nederland het eerste impuls heeft afgegeven. Cadu is de directe leraar van mijn leraar Mathieu Peters.

Het afgelopen jaar zijn Cadu en Mathieu Peters(Head coach Jiu Jitsu Factory Holland) samen enorm druk bezig geweest met de ontwikkeling van Jiu Jitsu Foundation Association.

Wat is het Jiu Jitsu Foundation Association? Het JJFA is een overkoepelend orgaan. Het is een bijzonder uniek online begeleiding systeem voor studenten en docenten. Op dit begeleiding systeem vind de student onder andere duidelijkheid over wat hij/zij moet kennen voor hun volgende band. Dit gaat doormiddel van een duidelijk curriculum met daarbij horende instructie filmpjes. Men kan online hulp vragen bij het ondervinden van problemen.

Docenten krijgen in dit systeem ook erg veel hulp en ondersteuning. Duidelijke lesplannen, instructie filmpjes en online hulp zorgen voor betere kwaliteit en structuur van lessen.

Het Jiu Jitsu Foundation Association is echt uniek in zijn soort. Het komt dan misschien ook niet als een verrassing dat wij van Jongsma’s Fight Center ons hebben aangesloten bij het JJFA. Wij waren altijd al onderdeel van Jiu Jitsu Factory Holland maar nu dus ook van JJFA. En daar zijn wij ook maar wat trots op!! Voor de studenten komt er op korte termijn meer informatie betreft dit alles.

Mvg Frank Jongsma