LESAANBOD JFC

Bij Jongsma’s Fight Center kan er deelgenomen worden aan verschillende groepslessen. Zo geven wij les in Brazilian Jiu Jitsu, Brazilian Jiu Jitsu instapcursus, Combat BJJ en Woman Selfdefence. Ook kunt u kiezen voor Personal Training als particulier maar natuurlijk ook bedrijfsmatig en onderwijsinstelling kunnen bij ons terecht. Hieronder kunt u lezen wat deze sporten precies inhouden, en kunt u zich desgewenst  inschrijven voor een proefles. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dit graag.

BRAZILIAN JIU JITSU

Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ), ook wel Gracie Jiu Jitsu genoemd, is een vechtsport die er op gericht is  je tegenstander d.m.v. een takedown/worp zo snel mogelijk naar de grond te krijgen en daar verder te gaan met het grondgevecht. Wie op de grond kan vechten heeft de beste verdedigingskansen omdat uit onderzoek blijkt dat ongeveer 80% van alle gevechten op de grond eindigt. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat je je tegenstander controleert. Vervolgens probeer je door een klem of een verwurging je tegenstander tot opgave te dwingen.

INSTAPCURSUS BRAZILIAN JIU JITSU

Instapcursus Brazilian Jiu Jitsu(BJJ). Dit is een cursus van 12 weken. In deze 12 weken leert men de fundamentele basis van het BJJ.

Diverse posities, ontsnappingen, klemmen en andere Do and Don’ts komen aan bod. In deze cursus wordt NIET gespard/geworsteld.

PERSONAL TRAINING

Bij Personal Training wordt een training op maat samengesteld voor de klant. De wensen en/of doelen van de klant zijn onze uitdaging en dit doen wij met veel plezier en toewijding. Dit kan 1 op 1, of in groepjes (bv bedrijfsmatig).

BOKSZAK/KETTLEBELL TRAINING

Bokszak/kettlebell Training is een intense workout wat een ieder op eigen niveau beoefend. We starten met een kettlebell training en gaan daarna over op de bokszak. Daar word lekker technisch op geslagen en geschopt. Deze training is goed voor conditie, kracht, motoriek, dynamisch bewegen en vet verbranding. Alles gaat gepaard met plezier, gezelligheid en veiligheid.

KLEUTER BRAZILIAN JIU JITSU

Wij hebben het speciale Kleuter BJJ Programma(4 tm 5 jaar). Ook wel de “Kleine Kampioenen” genoemd.