Vanaf januari 2019 ook groepslessen op de Dinsdag, Donderdag en Zaterdagochtend bij Jongsma’s Fight Center !!!

Fantastisch nieuws!!!!
 
Vanaf januari 2019 worden de lessen bij Jongsma’s Fight Center uitgebreid met diverse diverse groepslessen. Wat komt er zo nu al bij? Nou dat kunnen wij met volle trots aan jullie vertellen!😊
 
Op zaterdag ochtend van 09.00 tot 10.00 komt er een dames selfdefence power class. Dit wordt een combinatie van zelfverdediging technieken, en tactieken met een stukje kracht en conditie oefeningen(kettlebell en bodyweight oefeningen). Aan deze wekelijkse les kunnen alleen dames meedoen en men traint lekker op eigen niveau. Deze lessen zorgen ervoor dat de dames zich een stuk fitter, sterker worden en zich goed leren te verdedigen. Dit bevorderd natuurlijk ook enorm het zelfvertrouwen! Deze les wordt gegeven door Frank en Jeannette Jongsma.
 
Op zaterdag ochtend van 10.15 tot 11.15 gaan wij starten met een instapcursus Brazilian Jiu Jitsu(BJJ). Dit is een cursus van 12 weken. In deze 12 weken leert men de fundamentele basis van het BJJ. Diverse posities, ontsnappingen, klemmen en andere Do and Don’ts komen aan bod. In deze cursus wordt NIET gespard/geworsteld. Deze cursus blijft zich herhalen. Deze cursus wordt gegeven door Frank en Jeannette Jongsma.
 
Op dinsdag, donderdag en zaterdag ochtend komen er Brazilian Jiu Jitsu lessen bij. Op de dinsdag en donderdag is dat van 09.30 tot 10.30. Op zaterdag is deze les van 11.30 tot ca 12.30. Deze lessen worden gegeven door Frank Jongsma
 
Op de woensdag middag van 17.15 tot 18.00 gaan wij starten met kleuter(4 tm 5 jaar) Brazilian Jiu Jitsu(BJJ) “kleine Kampioenen”. In deze les komen de kinderen op spelende wijze in contact met het Brazilian Jiu Jitsu. De nadruk van deze les ligt op veiligheid, het ontwikkelen van de motoriek, samenwerken, het ontdekken van eigen lichaam en het leren van BJJ posities en bewegingen. Deze kinderen leren nog GEEN klemmen en verwurgingen! Deze lessen worden gegeven door Jeannette Jongsma. Zij wordt geassisteerd door haar man Frank.
 
Mocht u belangstelling of informatie willen dan kan u mailen naar info@jfcnop.nl. 
 
Mvg Frank en Jeannette Jongsma